Container huren Zegveld

Vanaf 135,- inclusief 6 weken huur

Container huren Zegveld

“Alles was duidelijk en vragen werden vriendelijk beantwoord” Marieke

De goedkoopste Container huren Zegveld

Huur containers van 2m3 t/m 10m3 in Zegveld voor verschillende soorten afval. Kom je ergens niet uit? Bel 0348 56 00 26

Hoe werkt het?

Kies de juiste container

Kies de afvalsoort en maat

Levering binnen 24 uur

Op het door jou gekozen tijdstip en locatie

Wij halen je container op

Geef aan als je klaar bent

Deze klanten gingen je voor

Melissa van Dalen
Melissa van Dalen
2023-09-13
Vriendelijk, komt op de afgesproken dag, belt 10 min voor hij arriveert heel fijn als je er geen zicht op hebt. Al met al uitstekend
Berno van Doorn
Berno van Doorn
2023-09-13
Keurig op tijd afgeleverd en op afspraak weer opgehaald
Floris Welling
Floris Welling
2023-09-06
Ik kan niet anders zeggen dan dat alles uiterst correct is verlopen. Op tijd en zelfs boven verwachting. Uiterst klant vriendelijk en meedenkend
Thijs Van dijk
Thijs Van dijk
2022-07-12
Donderdag in de avond besloten dat we toch een container nodig hadden voor de verbouwing van onze badkamer. Vrijdagmiddag om 15:00 uur stond de bak er al! Snel en goedkoop geleverd, top.
ilse de roos
ilse de roos
2022-05-03
Ik woon in Utrecht en wilde de goedkoopste 3m3 container vinden, na deze vergeleken te hebben met vijf andere containerverhuurder, bleek dit de goedkoopste te zijn. De service was voor de rest prima, erg tevreden!
Stephanie de Vries
Stephanie de Vries
2022-04-29
We zijn aan het verbouwen en wisten niet zo goed welke container wij nodig hadden. De telefonische helpdesk heeft ons daarmee goed geholpen.
Marieke van der Kleij
Marieke van der Kleij
2022-04-14
Ik was bezig met verbouwen thuis en wilde snel en gemakkelijk een container bestellen. Ik kwam op DK Containers en alles was direct duidelijk. Ook vragen die ik had werden vriendelijk door Amber van DK beantwoord. Top!
Ivan Vol
Ivan Vol
2022-03-22
Top service!

Kom je er niet uit?

Ik help je graag verder.

Veel gestelde vragen

Bezorging

Dat kan! Wanneer je een bestelling plaatst kun je bij het afrekenen aangeven op welke dag en welk dagdeel jij jouw container wilt ontvangen. 

Mogen we de container weer ophalen? Ga naar ophalen/verlengen en vul het formulier in.

Wij adviseren altijd wel om met plaatsing van de container aanwezig te zijn. Hierdoor kunnen wij de gewenste locatie van de container zo goed als mogelijk garanderen. Indien het niet mogelijk is om tijdens de plaatsing van de container aanwezig te zijn, dan adviseren we telefonisch bereikbaar te zijn voor eventuele vragen van onze chauffeur.

Het aanwezig zijn bij het ophalen van de container is wat ons betreft niet noodzakelijk. Als je er zorg voor draagt dat de container bereikbaar is voor onze chauffeur, dan kan hij deze zonder jouw aanwezigheid afvoeren. Mocht de container niet bereikbaar zijn voor afvoer, dan wordt er een toeslag doorbelast van € 100,00 excl. btw. (€ 121,00 incl. btw).

Ja dit is mogelijk. Voor het achterstevoren laten plaatsen, wisselen of afvoeren van een container gelden onderstaande toeslagen:

  • Voor het achterstevoren plaatsen van een containerbak geldt een toeslag van € 20,- excl. btw (€ 24,20 incl. btw).
  • Voor het achterstevoren wisselen van een containerbak geldt een toeslag van € 20,- excl. btw (€ 24,20 incl. btw).
  • Voor het achterstevoren afvoeren van een containerbak geldt een toeslag van € 20,- excl. btw (€ 24,20 incl. btw).

De benodigde hoeveelheid ruimte voor het plaatsen van de afvalcontainer hangt uiteraard af van de afmetingen van de te plaatsen container. De breedte van de aanrijdroute t.b.v. plaatsing van de afvalcontainer dient te allen tijde 3,5m breed en 4,5m hoog te zijn. De chauffeur bepaalt of er genoeg ruimte beschikbaar is om de container te plaatsen en weer op te halen. Ben je er niet zeker van of de plaats ruim genoeg is voor de door jou bestelde afvalcontainer dan kan je altijd contact met ons opnemen.

Ja, DK Containers is zaterdags geopend van 7.30 tot 13.00 uur.

  • Voor het plaatsen van een containerbak op zaterdag geldt een toeslag van € 20,- excl. btw (€ 24,20 incl. btw).
  • Voor het afvoeren van een containerbak op zaterdag geldt een toeslag van € 20,- excl. btw (€ 24,20 incl. btw).
  • Voor het wisselen van een containerbak op zaterdag geldt een toeslag van € 20,- excl. btw (€ 24,20 incl. btw).

Bestellingen van afvalcontainers dienen de vrijdag ervoor uiterlijk om 13.00 uur geplaatst te zijn. Mocht u andere wensen hebben, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen om gezamenlijk te kijken naar de mogelijkheden.

Algemeen

Nee. Wij raden aan dit bij de gemeente te brengen en/of af te halen als wit/bruingoed. Bij aanschaf van een vervangend wit/bruingoed dient de leverancier hiervan het oude wit/bruingoed in te nemen.

Alleen wanneer de verfblikken zijn leeg geschraapt dan vallen ze niet onder chemisch afval en mogen dus in de afvalcontainer.

Ja dat is mogelijk, echter alleen als u dit kenbaar maakt bij onze planning. Het tarief van de container verandert uiteraard. Hou tevens wel rekening met de voorwaarden voor bouw- en sloopafval zoals vermeld in onze webshop.

LET OP: als deze wijziging niet van tevoren kenbaar gemaakt wordt, dan blijft de container staan en worden er extra transportkosten berekend.

Je kan, wanneer de buren bekend zijn, deze uiteraard aanspreken en/of aansprakelijk stellen. De kosten van de container worden te allen tijde aan jou berekend. Ter voorkoming adviseren wij je een afsluitbare container te laten plaatsen.

Je bent verplicht dit direct bij ons te melden. De ontstane schade wordt op jouw kosten hersteld. Uiteraard wordt het nog achtergebleven (verbrande) restafval tegen de dan geldende tarieven verrekend.

Je bent als opdrachtgever verantwoordelijk voor de geplaatste container. In geval van enigerlei schade aan de container bijvoorbeeld door brand, bekladden van de container of andere lakschades, het op last van gemeente, (milieu)politie of brandweer afvoeren van de container komen voor uw rekening. Schade aan de omgeving (bestrating, beplanting, lantaarnpalen etc.) alsmede de beschermende voorzieningen die je als opdrachtgever mogelijk hebt aangebracht zijn voor rekening van jou als opdrachtgever.

De container mag maximaal 20cm boven de rand geladen worden. Gladde materialen beladen tot aan maximaal de containerrand. Is de container onacceptabel boven de rand geladen dan wordt deze niet meegenomen en worden er transportkosten in rekening gebracht van € 100,00 excl. btw (€ 121,00 incl. btw). Een en ander in verband met het voorkomen van ARBO technische en/of verkeersgevaarlijke situaties voor onze eigen chauffeurs alsmede derden. Bij overbelading hanteren wij een toeslag.

Alle onze prijzen en informatie zijn onder voorbehoud van drukfouten en wijzigingen. Kennelijke vergissingen of fouten in het aanbod binden de ondernemer niet.
Ingeval van twijfel omtrent de juistheid van de vermelde prijs dien je dienaangaande nader onderzoek te verrichten (artikel 3:11 BW).

Geen klein chemisch afval, geen witgoed (koelkasten, wasmachines etc.), geen asbest of andersoortig afval dan waarvoor de container besteld is. Enkele voorbeelden hiervan zijn: geen puin in een groenafvalcontainer, geen dakafval in een bouw- en sloopafvalcontainer, geen grond in een puincontainer. Bij ieder soort afval staat beschreven wat er wel/niet in is toegestaan. Dit staat vermeld bij de specifieke afvalstroom in de webshop. Bij vragen of onduidelijkheden bel naar 0348 56 00 26

In de prijs is inbegrepen: maximaal 6 weken huur van de afvalcontainer, leveren en ophalen van de afvalcontainer, milieuvriendelijke verwerking van het afval, 21% btw, exclusief eventuele toeslagen.

Na 6 weken wordt er, per volledige week (inclusief zaterdag, zondag en feestdagen) een bedrag van € 7,- excl. btw (€ 8,47 incl. btw) per week doorbelast voor portaalcontainers en een bedrag van € 28,- excl. btw ( € 33,88 incl. btw) per week doorbelast voor haakarmcontainers.

Voor plaatsing, wisselen of afvoeren van een container op zaterdag gelden onderstaande toeslagen:

  • Voor het plaatsen van een containerbak op zaterdag geldt een toeslag van € 20,- excl. btw (€ 24,20 incl. btw)
  • Voor het afvoeren van een containerbak op zaterdag geldt een toeslag van € 20,- excl. btw (€ 24,20 incl. btw)
  • Voor het wisselen van een containerbak op zaterdag geldt een toeslag van € 20,- excl. btw (€ 24,20 incl. btw)

Indien onze chauffeur op locatie komt en onverrichterzake weer weggaat, wordt er een toeslag van € 100,00 excl. btw ( € 121,00 incl. btw) doorbelast

Nee, dit is alleen mogelijk indien je de bestelling per e-mail aan ons doorgeeft. Bij contante betaling geldt een toeslag van € 30,- excl. btw (€ 36,30 incl. btw) per bestelling. Stuur een mail naar info@dkcontainers.nl

De geleverde container mag vanaf de leverdatum uiterlijk 6 weken huurvrij blijven staan. Na 6 weken wordt er, per volledige week (inclusief zaterdag, zondag en feestdagen) een bedrag van € 7,- excl. btw (€ 8,47 incl. btw) per week doorbelast voor portaalcontainers en een bedrag van € 28,- excl. btw ( € 33,88 incl. btw) per week doorbelast voor haakarmcontainers.

Bouw- en sloopafval betreft diverse soorten afval door elkaar heen. Bij de afvalstroom bouw- en sloopafval staat op de webshop beschreven wat er wel/niet in is toegestaan. Bij vragen of onduidelijkheden hierover bel naar 0348 56 00 26

Dakafval bestaat uit de volgende afvalsoorten: teerhoudend dakafval, bitumineus dakafval, composieten van teerhoudend- of bitumineus dakafval, dakgrind, verkleefd met teer of bitumen. De volgende afvalsoorten kunnen dus niet als dakafval worden afgevoerd: asbest, asfalt, chemische materialen en grond.

Op eigen terrein is dit niet nodig. Mocht je op de openbare weg een container willen laten plaatsen, dan is het verstandig om te informeren bij jouw gemeente. Dit om eventuele boetes, naheffingen (precario) te voorkomen. Jij als afnemer van de afvalcontainer bent te alle tijde hiervoor verantwoordelijk.

Staat jouw vraag en niet tussen? Bel 0348 56 00 26

Container verhuur Zegveld en omstreken

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en voordelige oplossing voor het huren van een container in Zegveld, ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ons kun je gemakkelijk en snel een container huren voor al je afvalverwijderingsbehoeften, of het nu gaat om bouw- en sloopafval, groenafval, huisvuil of andere soorten afval. Wij bieden containers tegen scherpe tarieven en zorgen voor een snelle levering en ophaling van de container op locatie. Met onze service voor Container huren Zegveld kun je snel en efficiënt van je afval af komen, zonder gedoe. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het huren van een container in Zegveld. 

Wij verhuren ook containers aan